E-mail permissions

E-mail permissions giver dig flere
relevante leads til dine nyhedsbreve

Vil du gerne have flere relevante leads til dine nyhedsbreve? Og vil du gerne undgå at tale for døve øren? E-mail marketing vinder med hastige skridt frem på markedet, og det er en markedsføringsform med høj ROI (return on investment) og CLV (customer lifetime value). E-mail marketing er ganske enkelt den bedste markedsføringsform til at skabe langvarige relationer til dine kunder.

Alt det ved du med garanti godt, for ellers var du sandsynligvis ikke begyndt at arbejde med det. Ikke desto mindre oplever flere, at de ikke får de rette leads til deres nyhedsbreve og -lister, eller at det er utroligt svært at nå ud til dem, de faktisk gerne vil have på deres nyhedsbreve og -lister. Dét kan Excito dog hjælpe med. Vi arbejder nemlig med effektiv indhentning af e-mail permissions som supplement til professionel mødebooking.

Vi hjælper med at åbne de rette døre

Nå ud til den relevante målgruppe og undgå at havne i modtagerens papirkurv

Email permissions hero

Oplever du, at du skyder med spredehagl i din markedsføring omkring seminarer, webinarer, kurser, white papers og lignende? Og har du en fornemmelse af, at dine mails ender i modtagerens papirkurv? Når du arbejder med betalt onlineannoncering eller traditionel markedsføring, vil du ofte nå ud til en foruddefineret og overordnet målgruppe, som kan være enormt bred. Det betyder desværre både, at risikoen for, at du ryger i modtagerens papirkurv og skyder forbi de helt rette interessenter, er større.

Excito hjælper med indhentning af relevante e-mail permissions, så din virksomhed får varme leads til jeres nyhedsbreve og -lister, som ikke unsubscriber med det samme.

Vores konsulenter tager kontakt til potentielle kunder, som er relevante for virksomheden og ikke mindst interesseret i at blive klogere på virksomheden samt produktet og/eller ydelsen.

Når Excito hjælper dig med at nå ud til relevante virksomheder og personer, sparer du både tid og ressourcer, da du udelukkende bruger penge på at ramme dem, som er i din målgruppe, samtidigt med at du slipper for det såkaldte ”rugbrødsarbejde” i at ringe ud. Din salgs- og marketingsafdeling kan altså frigive mere tid og penge til andre projekter og opgaver.

Kvalitet fremfor kvantitet

Få flere relevante leads til dine nyhedsbreve og -lister

Har du mange potentielle kunder, som ikke modtager dine nyhedsbreve? Eller ønsker du at bevæge dig ind på et nyt marked eller produktområde, hvor du ønsker at markedsføre dig via nyhedsbreve? Uanset hvilket situation din virksomhed står i, så kan Excito hjælpe jer med at komme i kontakt med potentielle virksomheder og interessenter ved at indhente e-mail permissions.

Indhentning af e-mail permissions er et fantastisk supplement til mødebooking, især hvis du har et produkt eller en ydelse, som kræver mere bearbejdningstid ude blandt de potentielle kunder. Det er relativt nemt at forklare et IKEA-produkt, fordi ”what you see is what you get”. Man kan dog hurtigt komme til kort, når man skal forklare potentielle virksomheder om mere komplekse IT-løsninger og software i en hurtig pitch, da de typisk er langt mere videnstunge.

Og det er netop hér, at e-mail permissions kommer ind i billedet. Med e-mail permissions giver vi nemlig potentielle kunder og interessenter en mulighed for at blive klogere på din virksomhed samt dit produkt og/eller ydelse ved at modtage dine nyhedsbreve.

Bliv klogere på jeres marked

E-mail permissions kan give værdifulde indsigter i markedet og kunderne

Hos Excito arbejder vi primært med mere komplekse virksomheder med videnstunge produkter og/eller ydelser, som finder det svært eller omkostningsfuldt at få en fod indenfor hos relevante virksomheder. Ud over at hjælpe dig med at få et møde i hus gennem effektiv og professionel mødebooking, tilbyder vi også at hjælpe dig med at få relevante leads til dine nyhedsbreve og -lister gennem e-mail permissions.

Du får dog ikke blot relevante leads til dine nyhedsbreve og -lister gennem indhentning af e-mail permissions, du får derimod også mulighed for at skræddersy og målrette dit fremadrettede indhold og dine budskaber endnu mere præcist. Ved indhentning af e-mail permissions sørger vi nemlig også for at lave en markedsanalyse og dermed indhente data på relevante kontaktpersoner, kunder og detaljeret information omkring potentielle kunder og virksomheder.

Gennem en kombination af markedsanalyse og indhentning af e-mail permissions kan din salgs- og marketingafdeling blive endnu klogere på, hvorfor I bliver valgt til eller fra, og hvad der gør eventuelle konkurrenter på markedet attraktive for jeres potentielle kunder. Det betyder, at du kan segmentere dine nyhedsbreve og dine marketingindsatser endnu bedre. Jo mere I kender til markedet og jeres kundesegment, desto mere effektivt kan virksomhedens markedsføring udformes, når det kommer til valg af kommunikation og aktiviteter.

Eksperter i permission marketing

Suppler din mødebooking med e-mail permissions allerede i dag

Når du samarbejder med Excito omkring indhentning af e-mail permissions, kan du altid vide dig sikker på, at vi har en professionel og lovlig tilgang til arbejdet med e-mail permissions. Vores erfarne konsulenter kender til samtlige paragraffer i markedsføringsloven, og alle virksomheder og interessenter, som vi tager kontakt til, bliver informeret omkring formålet med vores opkald og skal afgive accept, hvis de ønsker at komme på jeres liste.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med indhentning af e-mail permissions? I så fald må du endelig ikke tøve med at kontakte os med henblik på et uforpligtende møde omkring dine muligheder hos Excito.

Telemarketing tilpasset jeres behov og ønsker

Hvad kan vi hjælpe med?

Mødebooking ikon

Mødebooking

Ønsker du målrettet markedsføring? Og vil du gerne nå ud til beslutningstageren? Med Excito mødebooking hjælper vi jer med at målrette jeres markedsføring mod beslutningstagerne i netop de virksomheder, som I finder interessante.

Markedsanalyse ikon

Markedsanalyse

Ved I, hvorfor kunderne vælger jeres konkurrent frem for jer? Har I et produkt eller en ydelse, som ikke sælger optimalt? Og kender I egentligt jeres eksisterende og potentielle kunders planer for fremtiden?

salgssupport ikon

Salgssupport

Er I på udkig efter en stærk og tæt samarbejdspartner til jeres salgsafdeling? Excito tilbyder professionel salgssupport, hvor vi hjælper sælgerne i din salgsafdeling med administrative opgaver i forbindelse med mødebooking.