Gitte Andresen

Kundekonsulent

Lær Gitte at kende

Jeg har gennem mine 20 års erfaring som koordinator i detailbranchen skabt resultater og siddet på begge sider af forhandlingsbordet – både i indkøb og salg. Den erfaring bruger jeg aktivt i mit arbejde ved telefonen hos Excito.

Min kontaktflade har været stor, og jeg har talt med rigtig mange leverandører og kunder. Det gør, at jeg hurtigt og nemt kan sætte mig ind i kundens situation og derved skabe resultater, som matcher kundens behov og forventninger.

Jeg er vant til en travl og alsidig hverdag, hvor kunden er i fokus, og jeg arbejder ansvarsfuldt, målrettet og effektivt med henblik på profitoptimering og at skabe gode resultater for mine samarbejdspartnere.

Gitte Andresen

Mit mål er ikke blot at booke møder i kalenderen, men derimod også at klæde kunderne ordentligt på til deres kundemøder ved hjælp af markeds- og brancheindsigter samt noter fra mødet.

Jeg er optimist og bevarer altid troen på, at det lykkes at skabe resultater. Derudover arbejder jeg altid med et glimt i stemmen (og øjet) – uanset opgaven eller kundens kompleksitet.