Ledelsescoaching

Udvikl dine kompetencer som leder med ledelsescoaching

Ønsker du at udvikle dine ledelseskompetencer? Og vil du gerne blive en bedre og mere bevidst leder? Hos Excito kan du få sparring og hjælp til at ændre din ledelsesstil i den retning, du ønsker. Gennem ledelsescoaching, også kaldt ledelsesudvikling, vil du blive endnu skarpere til at tage de rigtige beslutninger for dig selv, medarbejderne og ikke mindst virksomheden.

Med udgangspunkt i dine ledelsesmæssige udfordringer og kompetencer hjælper vi dig med at definere målsætninger, holde fokus og skabe struktur samt gennemslagskraft. Vores ledelsescoaching er lige dele målorienteret og ressourceopbyggende, hvorfor vi både støtter og udfordrer dig løbende, således du skaber mærkbare forandringer på flere niveauer.

Vi besidder alle flere ressourcer, end vi er bevidste om. Derfor har vi indimellem også brug for sparring med en coach, der kan få ressourcerne frem i lyset og i spil. Bliv klogere på, hvordan vi griber ledelsescoaching an hos Excito nedenfor.

Lederskabet er under konstant forandring

Ledelsescoaching skal løfte dit lederskab til et højere niveau

Hos Excito skræddersyer vi altid vores ledelsescoaching til den enkelte leder og virksomhed. Vi ved nemlig af erfaring, at der ikke findes to ledere med samme målsætninger, udfordringer og kompetencer. Alle ledere er forskellige og har deres helt egen indgangsvinkel til ledelsescoaching.

På samme måde er vi også af den overbevisning, at ledelse er en adfærd, som ikke kan læres – i hvert fald ikke på skolebænken. Den skal tillæres i den virkelige verden, og derfor er lederskabet også under konstant forandring. Lederskabet i virksomhed A kan nemlig ikke nødvendigvis overføres til lederskabet i virksomhed B, C og D.

Lederskabet bliver ikke desto mindre mere og mere afgørende for virksomhedernes evne til at skabe værdi, og derfor er det i vores optik enormt vigtigt, at der er fokus på ledelsesudvikling i de enkelte virksomheder. Excitos ledelsescoaching hjælper blandt andet ledere med at få indsigter i:

Excitos ledelsescoaching hjælper blandt andet ledere med at få indsigter i:

Vil du gerne blive en bedre og mere bevidst leder, som både kan udøve og udvikle ledelse? I så fald vil ledelsescoaching fra Excito med al sandsynlighed være det helt rette valg for dig. Hvad end du ønsker at arbejde med ledelsescoaching i form af individuel sparring og coaching, udvikling af ledergrupper eller toplederrådgivning, er vi klar til at arbejde med dig.

Skab forandring for dig selv og dine medarbejdere

Ledelsescoaching med fokus på
strategisk og personlig udvikling

Med Excitos ledelsescoaching tager vi både udgangspunkt i dine ledelsesmæssige udfordringer samt mere private temaer, hvis det ønskes. Gennem målorienteret sparring og coaching udfordrer og støtter vi dig, samtidig med at vi også bringer nye perspektiver og løsninger på bordet, som kan hjælpe dig til at løfte dit lederskab i den rigtige retning.

Du får med andre ord et coachingforløb, der sætter gang i en kreativ og udfordrende proces, som har til formål at udvikle og maksimere dine faglige og personlige kompetencer som leder. Excitos professionelle ledelsescoaching giver dig redskaberne til at reflektere over dig selv, din lederstil, dine arbejdsgange og dine mønstre, således du bliver mere bevidst om, hvor dine udfordringer og uforløste potentialer befinder sig.

Fokus på det enkelte individ

Hvilken leder er du?

Har du brug for sparring og støtte? Eller er det langt vigtigere for dig med supervision og konfrontation? Hos Excito arbejder vi med flere forskellige ledere, og derfor ved vi, at ledelsescoaching kan gribes an og stykkes sammen på flere forskellige måder. Vi arbejder nemlig både med:

  • upcoming ledere, som har brug for afklaring, undervisning og træning
  • nyere ledere, som har brug for støtte, mentoring og konkrete værktøjer til konflikthåndtering
  • erfarne ledere, som har brug for supervision, konfrontation, støtte og input.

 

Måden, hvorpå vi griber ledelsescoaching an, afhænger altså af, hvor du befinder dig som leder. Skal du have afklaret din lederprofil? Er du i tvivl om, hvordan du håndterer interne medarbejder- og lederkonflikter bedst muligt? Sidder du fast? Er du, medarbejderstaben eller virksomheden endt i en krise? Eller er du ved at brænde ud?

Uanset hvor du står som leder, kan Excitos ledelsescoaching udvikle dig som leder på flere niveauer indefra og ud.

En investering, der kan ses på bundlinjen

Bliv en bedre leder med ledelsescoaching hos Excito

Er du klar til at blive udfordret på din ledelsesstil? Og ønsker du at løfte dit lederskab til nye højder? Så er vi den helt rigtige samarbejdspartner for dig. Hos Excito arbejder vi med professionel ledelsescoaching på tværs af brancher, virksomhedsstørrelser og ledelseserfaring, og vi har været med til at skabe positive forandringer for flere ledere, deres medarbejdere og virksomhederne.

Der er rigtig store gevinster at hente ved at bruge en professionel coach, som kan udfordre dig, bringe nye perspektiver i spil og lære dig at forstå de bevidste og ubevidste mønstre, som ofte er en barriere for at opnå det, du gerne vil.

Ledelsescoaching gavner ikke blot din faglige og personlige profil som leder: Det gavner både medarbejderne og virksomheden. Så hvad venter du på? Med ledelsescoaching kan du sende dit team og din virksomhed ud over stepperne. Oplev, hvordan bedre trivsel og et højere kvalitetsniveau udmønter sig på bundlinjen.   

Kontakt os

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig gennem professionel ledelsescoaching? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os.  

Erhvervscoaching tilpasset jeres behov og ønsker

Hvad kan vi hjælpe med?

salgssupport ikon

Medarbejdercoaching

Ved du, hvad der motiverer og inspirerer dine medarbejdere? Excitos medarbejdercoaching stiller skarpt på medarbejdernes individuelle udfordringer, udviklingsområder og uforløste potentialer. Styrk medarbejdernes performance og profil med medarbejdercoaching hos os.

Salgstræning ikon

Salgscoaching

Oplever jeres salgsafdeling, at det kan være svært at løbe kunderne og aftalerne i mål? Gennem fokuseret salgscoaching og motiverende ledelse kan Excito hjælpe din salgsafdeling og dine sælgere med at blive knivskarpe, så de vender hjem med mange flere lukkede aftaler