Salgsledelse

Udvikl dine kompetencer som salgsleder

Ønsker du at udvikle dine ledelseskompetencer indenfor salg? Og vil du gerne blive en bedre og mere bevidst salgsleder? Hos Excito kan du få sparring og hjælp til at ændre din ledelsesstil i den retning, du ønsker. Gennem målrettet ledelsesudvikling, vil du blive endnu skarpere til at tage de rigtige beslutninger for dig selv, sælgerne og ikke mindst virksomhedens vækst.

Med udgangspunkt i dine udfordringer indenfor salgsledelse hjælper vi dig med at definere målsætninger, holde fokus og skabe struktur samt gennemslagskraft. Vores tilgang til salgsledelse er meget praksisnær, og du vil få konkrete værktøjer og skabeloner du kan bruge i din ledelse og i dine 1:1 samtaler med sælgerne. 

Vi besidder alle flere ressourcer, end vi er bevidste om. Derfor har du indimellem også brug for sparring med en coach, der kan få dine ressourcer frem i lyset og i spil. Ligesom du skal mestre i din sparring med sælgerne. Bliv klogere på, hvordan vi griber coaching i salgsledelse an hos Excito nedenfor.

Lederskabet er under konstant forandring

Salgsledelse skal løfte dit lederskab til et højere niveau

Hos Excito skræddersyer vi altid vores coaching i salgsledelse til den enkelte salgsleder og virksomhed. Vi ved nemlig af erfaring, at der ikke findes to salgsledere med samme målsætninger, udfordringer og kompetencer. Vi er alle forskellige og har hver vores indgangsvinkel til salg og salgsledelse.

På samme måde er vi også af den overbevisning, at salgsledelse er en adfærd, som ikke kan læres – i hvert fald ikke på skolebænken. Den skal tillæres i den virkelige verden, og derfor er lederskabet også under konstant forandring. Salgsledelse i virksomhed A kan nemlig ikke nødvendigvis overføres til salgsledelse i virksomhed B, C og D.

Salgsledelse bliver ikke desto mindre mere og mere afgørende for virksomhedernes evne til at skabe værdi, og derfor er det i vores optik enormt vigtigt, at der er fokus på udvikling af rollen som salgsleder i de enkelte virksomheder. Excitos coaching i salgsledelse hjælper blandt andet ledere med at få indsigter i:

Excitos ledelsescoaching hjælper blandt andet ledere med at få indsigter i:

Vil du gerne blive en bedre og mere bevidst salgsleder, som både kan udøve og udvikle salgsledelse? I så fald vil coaching i salgsledelse fra Excito med al sandsynlighed være det helt rette valg for dig. 

Skab forandring for dig selv og dine medarbejdere

Salgsledelse med fokus på
strategisk og personlig udvikling

Med Excitos coaching i salgsledelse tager vi både udgangspunkt i dine ledelsesmæssige udfordringer, salgskompetencer samt mere private temaer, hvis det ønskes. Gennem målorienteret sparring og coaching udfordrer og støtter vi dig, samtidig med at vi også bringer nye perspektiver og løsninger på bordet, som kan hjælpe dig til at løfte salget i den rigtige retning gennem dit lederskab.

Du får med andre ord et coachingforløb, der sætter gang i en proces, som har til formål at udvikle og maksimere dine faglige og personlige kompetencer som salgsleder. Excitos professionelle salgscoaching giver dig redskaberne til at reflektere over dig selv, din lederstil, dine arbejdsgange og dine mønstre, således du bliver mere bevidst om, hvor dine udfordringer og uforløste potentialer befinder sig.

Fokus på det enkelte individ

Hvilken salgsleder
er du?

Har du brug for sparring og støtte? Eller er det langt vigtigere for dig med supervision og refleksion? Hos Excito arbejder vi med flere forskellige salgsledere, og derfor ved vi, at coaching i rollen som salgsleder kan gribes an og stykkes sammen på flere forskellige måder. Vi arbejder nemlig både med:

  • upcoming salgsledere, som har brug for afklaring, undervisning og træning
  • nye salgsledere, som har brug for støtte, mentoring og konkrete værktøjer til ledelse i salg
  • erfarne salgsledere, som har brug for supervision, støtte og input.

Måden, hvorpå vi griber coaching i salgsledelse an, afhænger altså af, hvor du befinder dig som salgsleder. Skal du have afklaret din lederprofil?  Sidder du fast? Er du, sælgerstaben eller virksomheden udfordret på salget? Eller er du ved at brænde ud?

Uanset hvor du står som salgsleder, kan Excitos coaching i salgsledelse udvikle dig som leder på flere niveauer indefra og ud.

En investering, der kan ses på bundlinjen

Bliv en bedre salgsleder hos Excito

Er du klar til at blive udfordret på din ledelsesstil? Og ønsker du at løfte dit lederskab og salget til nye højder? Så er vi den helt rigtige samarbejdspartner for dig. Hos Excito arbejder vi med professionel træning i salgsledelse på tværs af brancher, virksomhedsstørrelser og ledelseserfaring, og vi har været med til at skabe positive forandringer for flere salgsledere, deres medarbejdere og virksomhederne.

Der er rigtig store gevinster at hente ved at bruge en professionel coach, som kan udfordre dig, bringe nye perspektiver i spil og lære dig at forstå de bevidste og ubevidste mønstre, som ofte er en barriere for at opnå det, du gerne vil.

Stærke kompetencer i salgsledelse gavner ikke blot din faglige og personlige profil som leder: Det gavner både medarbejderne og virksomheden. Så hvad venter du på? Med solide kompetencer i salgsledelse kan du sende dit team og din virksomhed ud over stepperne. Oplev, hvordan bedre trivsel og et højere kvalitetsniveau udmønter sig på bundlinjen.   

Kontakt os

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig gennem professionel coaching i salgsledelse? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os.