Markedsanalyse

Markedsanalyser giver værdifulde indsigter i
markedet og din virksomhed.

Er du interesseret i at blive klogere på din forretning og din virksomhed? Og vil du gerne høre, hvad det er, der gør, at dine kunder har valgt dig frem for dine konkurrenter og vice versa? Det er væsentligt at have en finger på pulsen ved hjælp af markedsanalyser, for ellers risikerer du, at dine konkurrenter pludselig overhaler dig indenom med 130 km/t.

Flere virksomheder finder det dog omstændeligt og tidskrævende at gennemføre markedsanalyser, og derfor ser vi ofte, det er et element, som desværre bliver valgt fra. Det ønsker vi dog at ændre på. Derfor tilbyder Excito værdifulde markedsanalyser, som kan hjælpe dig med at blive klogere på din forretning og på markedet, du enten opererer på eller ønsker at træde ind på.

Vær ét skridt foran – altid

Kend dit marked bedre end dine konkurrenter

Hvis du vil foran, er du nødt til at kende markedet bedre end dine konkurrenter. Gennem en markedsanalyse kan Excito gøre dig klogere på, hvad dine styrker og svagheder er ved din virksomhed som udbyder på markedet samt dit produkt og/eller din ydelse. Det er essentielt at kende sine styrker og svagheder, for ellers ender du i værste fald med at skyde i blinde og få en salgsafdeling, der løber panden mod muren igen og igen.

Med en markedsanalyse gennem Excito kan du få værdifulde indsigter, som kan hjælpe dig med at skærpe fokus og klæde din salgsafdeling endnu bedre på. Vi hjælper dig bl.a. med at få indsigt i:

Det er blot et lille udsnit af spørgsmål, som vi typisk tager udgangspunkt i, når vi foretager markedsanalyser. Virksomheder kan dog være lige så forskellige som dag og nat, og derfor ved vi, at formålet med markedsanalyser også differentierer sig fra virksomhed til virksomhed. Hos Excito kan vores markedsanalyser hjælpe dig med en analyse af netop dét, du og din salgs- og marketingafdeling ønsker at blive klogere på.

Få højere kvalitet i kundeporteføljen

Markedsanalyser skal give salgsafdelingen flere og bedre leads

Oplever du, at din salgsafdeling løber med panden mod muren ved at få det ene afslag efter det andet? Så er en markedsanalyse gennem Excito måske netop det, I står og mangler. Med vores markedsanalyser arbejder vi nemlig på at identificere og indsamle relevant viden, der kan gøre jeres salgs- og marketingindsats mere fokuseret og målrettet.

Vores markedsanalyse giver din salgsafdeling et unikt indblik i markedet samt et væld af information, som sælgerne kan bruge til at skaffe flere og endnu bedre leads. I stedet for at skyde med spredehagl får sælgerne mulighed for at ramme plet – hver gang.

Ønsker I at lette sælgernes arbejdsbyrde endnu mere, kan I med fordel kombinere en markedsanalyse med Excitos professionelle mødebooking. Hvorfor ikke lade dine sælgere gøre det, de er bedst til? Ved at kombinere vores markedsanalyse og mødebooking, kan din salgsafdeling få en unik konkurrencefordel, samtidig med I sparer ressourcer og tid, idet:

Vi lægger ressourcerne de rette steder

Det kræver ikke nødvendigvis et stort marketingbudget at fange de rette leads

Det er en udbredt misforståelse, at større marketingbudgetter er lig med flere relevante leads. I vores optik behøver du ikke et stort marketingbudget for at nå ud til relevante kundesegmenter for at fange varme leads. Viden omkring dit marked, dine konkurrenter og din markedsposition er derimod utroligt værdifulde informationer, som man stort set ikke kan sætte en pris på.

Vi kan også sige det sådan her: Hvis du ikke har den nødvendige viden om markedet, dit produkt og/eller din ydelse, dine nuværende og potentielle kunder og dine konkurrenter, så kan du bruge nok så mange kroner på marketing og salg. Desværre risikerer du, at de blot ryger i et sort hul.

Hos Excito har vi flere års erfaring med markedsanalyser på vegne af større, komplekse virksomheder, og når vi arbejder med markedsanalyser, tager vi udgangspunkt i dine nuværende og potentielle kunder, så du får en konkret og branchespecifik markedsanalyse.

Jo bedre I kender kunderne, desto mere succes kan I få

En effektiv markedsanalyse giver dig den største salgssucces

Hos Excito er vi specialister i at udføre indledende salgsarbejde, som bl.a. markedsanalyser og opkvalificering af relevante kundeemner. Gennem en systematisk og branchespecifik analyse finder vi frem til netop de emner, som matcher dine ønsker til fremtidige kunder i virksomheden.

På den måde sikrer du din salgsafdeling og dine sælgere det absolut bedste overblik over jeres målgruppe og med vores markedsanalyse, får du et nyttigt redskab, der kan klæde dine sælgere endnu bedre på. Excito har dagligt kontakt til forskellige markeder og brancher, og vi opsamler løbende viden, hvilket gør, at vi hurtigt kan sætte os ind i dine produkter og/eller ydelser.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for en markedsanalyse? Og vil du gerne høre mere om, hvordan en markedsanalyse kan gavne netop din salgsafdeling og virksomhed? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi afdækker dine specifikke spørgsmål og behov.

Telemarketing tilpasset jeres behov og ønsker

Hvad kan vi hjælpe med?

Mødebooking ikon

Mødebooking

Ønsker du målrettet markedsføring? Og vil du gerne nå ud til beslutningstageren? Med Excito mødebooking hjælper vi jer med at målrette jeres markedsføring mod beslutningstagerne i netop de virksomheder, som I finder interessante.

E-mail permission ikon

Email Permissions

Excito kan hjælpe jer med at få e-mail permissions fra netop de virksomheder, I finder interessante. Samtidigt med at vi indhenter e-mail permissions, kan vi også indhente relevant viden om jeres potentielle kunder og markedet inden for jeres branche generelt.

salgssupport ikon

Salgssupport

Er I på udkig efter en stærk og tæt samarbejdspartner til jeres salgsafdeling? Excito tilbyder professionel salgssupport, hvor vi hjælper sælgerne i din salgsafdeling med administrative opgaver i forbindelse med mødebooking.