Brænd igennem på skærmen

Styrk din gennemslagskraft, entusiasme og dit nærvær online

Kæmper du med at brænde igennem på skærmen og få dit budskab ud over stepperne? Synes du, det er en udfordring at skabe en god interaktion og sørge for, at alle er med? I så fald er du ikke den eneste. I takt med at onlinemøder i Teams, Hangouts, Zoom og Skype bliver en større og større del af vores hverdag, er det enormt vigtigt, at vi lærer at skabe værdifulde onlinemøder, hvor alle får det optimale output. Det kan dog være nemmere sagt end gjort.

Hos Excito beskæftiger vi os ikke blot med professionel mødebooking og erhvervscoaching. Vi har derimod også fokus på at klæde virksomheder, medarbejdere og ledere på til den fagre nye verden af onlinemøder. Det skal nemlig være slut med dårlige onlinemøder, hvor effektiviteten og den personlige gennemslagskraft er i bund. 

Få mere succes med onlinesalg

Styrk salgsteamets kompetencer og lær dem at brænde igennem online

Vil du gerne klæde salgsteamet endnu bedre på, således de afholder onlinemøder, der skaber resultater? Salg er i forvejen en kompleks disciplin, som både fordrer, at talegaverne og karismaen er i top. Det handler rigtigt meget om at få din persona til at brænde igennem på mødet, men det er mindst lige så vigtigt, at du også kan aflæse stemningen hos kunderne og virksomhederne.

Alt det bliver sværere online, da der opstår en virtuel mur mellem sælgerne og de potentielle kunder, som kan være rigtigt svær at bryde igennem. Det bliver langt sværere at aflæse mødedeltagerne grundet manglende øjenkontakt og kropssprog, og flere sælgere oplever ligeledes, at det bliver svært at:

Sælgernes slagmark er med ét flyttet, og de skal nu begå sig på, for nogle, ukendt og nyt land. I stedet for at lade dem famle i blinde og gøre, som de altid har gjort, er der god grund til at gøre alt for at klæde dem endnu bedre på. Ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Og har du ikke kompetencerne til at styrke sælgernes online performance? Så fat mod. Hos Excito står vi klar til at hjælpe dine sælgere med at mestre salgets nye disciplin – onlinemøder.

Værdifuld ledelse på tværs af tid og sted

Lær at lede og motivere online

Det er ikke kun sælgere og salgsteams, der har måttet vænne sig til det nye onlinemødeformat. Ledere og virksomhedsejere har også måttet flytte al kommunikation online, hvilket også har resulteret i en række udfordringer. De føler, det bliver svært at lede, når de ikke ser deres ansatte fysisk i hverdagen. De har nemlig ikke længere fingeren på pulsen og kan ikke aflæse stemninger, kropssprog og humør.

Dertil oplever de også, at mails bliver misforstået, at opgaverne bliver prioriteret anderledes, eller at medarbejdere ikke trives. Spørgsmålet ”Hvordan leder, motiverer og skaber man tillid på distancen?” melder sig hurtigt hos mange af vores samarbejdspartnere.

 

Vores mål er, at du som leder får redskaber og viden, således du kan forbedre dit lederskab for de medarbejdere, du ikke længere ser på samme måde i hverdagen. Hos Excito har vi især fokus på:

 • hvordan du skaber en tillidsfuld relation online
 • hvordan du skaber et trygt rum online.

Vi giver dig indsigter og konkrete værktøjer, således du bliver endnu bedre til at lede og motivere på afstand. Med udgangspunkt i din rolle som leder kigger vi nærmere på, hvordan du kan arbejde bedre og tættere sammen med dine medarbejdere online, selvom I sidder hver for sig.

Det skal være slut med dårlige onlinemøder

Afhold onlinemøder, der giver værdi

Hos Excito er vi ikke i tvivl om, at hjemmearbejdspladser kommer til at dominere mere i fremtiden. Af den grund er det enormt vigtigt, vi får klædt medarbejderne og lederne ordentligt på, således vi får afholdt onlinemøder, der skaber værdi. Et salgs- eller statusmøde online skal nemlig bidrage med akkurat det samme output som et fysisk møde. Nuvel, formatet er ændret, men kerneopgaven er stadig den samme, og det er vigtigt at have in mente.

Det er dog nemmere sagt end gjort. I værste fald ender du med møder:

 • der går op i snak
 • hvor det er de samme, der taler
 • med for mange misforståelser
 • med dårlige beslutninger
 • med demotiverede og uengagerede deltagere.

 

Hos Excito hjælper vi dig med at løfte din online performance til et nyt niveau, og vi sikrer, at du går ind til dine onlinemøder med samme professionalisme og karisma som til dine fysiske møder. Vi ved, at det nemlig kræver nogle helt andre taktikker at skabe en nærværende og god relation, at sammensætte et effektivt møde, at holde kadencen fra start til slut og virkelig brænde igennem med sine budskaber online.

Det og mere til vil vi gøre dig klogere på i samarbejde hos os.

Skab onlinemøder med interaktion, resultater og udbytte

Lær at holde succesfulde og værdiskabende onlinemøder med Excito

Hos Excito beskæftiger vi os med coaching inden for onlinemøder til private såvel som erhverv. Der findes ikke en organisation eller virksomhed, som er for stor eller lille, kompleks eller enkel for os at samarbejde med. Hvorfor? Jo, fordi onlinemøder er blevet en fast bestanddel af vores alles hverdag, og det gælder uanset stilling og branche.

Med et samarbejde med os bliver du skarpere på, hvordan du styrker din personlige gennemslagskraft og performance online. Du får redskaberne til at performe foran kameraet, sikre øjenkontakt og sørge for, at dine budskaber når helt ud på den anden side af skærmen. Vink farvel til dårlige onlinemøder, og byd velkommen til værdifulde og effektive onlinemøder, hvor du får dine budskaber og persona ud over stepperne allerede i dag.

Med Excito på sidelinjen får du en samarbejdspartner, som er specialist i.

Workshop: Onlinemøder, der skaber resultater

Få hjælp til at brænde igennem online og lær, hvordan du opbygger en god, troværdig og nærværende dialog online. Vi tilbyder både halve og heldagsworkshops skræddersyede til den enkelte virksomhed. Og det foregår naturligvis online! Er du interesseret i at se, hvilket udbytte du får af vores workshops? Så tag et kig nedenfor.

Du får:

 • indsigt i, hvordan du skaber relationer og tillid online
 • læring i, hvordan du får budskaberne ud over stepperne og brænder igennem online
 • træning i, hvordan du leverer en god kundeoplevelse online
 • værktøjer til, hvordan du sælger ideen om onlinemøder til kunder
 • tips og tricks til, hvordan du skaber en effektiv agenda til onlinemøder
 • feedback på, hvordan du performer på onlinemøder, og hvordan du bliver endnu bedre.

 

Vores workshop er især relevant for virksomheder, som allerede er godt i gang med at afholde onlinemøder, men som gerne vil være endnu skarpere til at kommunikere og sælge virtuelt, samtidig med at den gode kundeoplevelse og nærvær er omdrejningspunktet.

Workshoppen er sammensat af lige dele teori og praktisk træning med afsæt i lige præcis din hverdag, og du får mulighed for at træne din adfærd på onlinemøder med dine kollegaer eller medarbejdere. Vi skræddersyr forløbet, så vi rammer lige præcis de udfordringer, din virksomhed og medarbejdere slås med til hverdag.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores workshop-koncept? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende og indledende møde.

Vi tilpasse os jeres behov og ønsker

Hvad kan vi hjælpe med?

Mødebooking ikon

Onlinemøder

Vil du gerne blive bedre til at facilitere værdifulde og effektive onlinemøder? Med Excito på sidelinjen kan du løfte din egen performance online og blive klædt endnu bedre på til dine næste onlinemøder. Lær at brænde igennem skærmen, og få dine budskaber ud over stepperne med vores workshops.

E-mail permission ikon

Ledelsescoaching

Er du klar til at blive udfordret på din ledelsesstil? Og ønsker du at løfte dit lederskab til nye højder? Hos Excito kan du få sparring og hjælp til at ændre din ledelsesstil i den retning, du ønsker. Gennem ledelsescoaching bliver du endnu skarpere til at tage de rigtige beslutninger.

salgssupport ikon

Medarbejdercoaching

Ved du, hvad der motiverer og inspirerer dine medarbejdere? Excitos medarbejdercoaching stiller skarpt på medarbejdernes individuelle udfordringer, udviklingsområder og uforløste potentialer. Styrk medarbejdernes performance og profil med medarbejdercoaching hos os.

Salgstræning ikon

Salgscoaching

Oplever jeres salgsafdeling, at det kan være svært at løbe kunderne og aftalerne i mål? Gennem fokuseret salgscoaching og motiverende ledelse kan Excito hjælpe din salgsafdeling og dine sælgere med at blive knivskarpe, så de vender hjem med mange flere lukkede aftaler