Om os

Bliv klogere på Excitos historie og personerne bag

Vi brænder for at hjælpe virksomhedsejere som os selv med at få succes med professionel mødebooking og salgsrådgivning

Vi er dem, du ringer til, når kalenderen er lidt for tom. Eller når den måske er for fuld af (de forkerte) kunder. Charlotte er kvinden, I har brug for, hvis det er tilfældet. Hun står for al jeres mødebooking, så I kan koncentrere jer om det, I er gode til, og være mere effektive. Og så vil Henrik til gengæld elske at hjælpe jer med at afholde succesfulde salgsmøder og have kompetencerne til at lukke salget, så I kan øge indtjeningen og skabe en lukrativ forretning, der giver økonomisk frihed. Vi hjælper andre virksomhedsejere med at hvile i rollen som sælgere, så de tør tage den pris, de er værd og faktisk slet ikke føler sig som sælgere, når de gør det. Fordi kunden selv efterspørger det, de sælger. 

Vi hedder Charlotte og Henrik, og sammen driver vi Excito. Her på siden kan du lære os bedre at kende.

Mødebooking skal ikke være raketvidenskab

Når hverdagen kører derudad, kan det være svært at få tid til alle de ting, du gerne vil. Men der er bare nogle ting, som er vigtige end andre, hvis du vil vækste din virksomhed. For eksempel booking af salgsmøder. For de er hele fundamentet for din forretning. 

Vi tror på, at uddelering er vejen frem (vi gør det selv med de ting, der ikke er vores spidskompetencer, og vi elsker det). Derfor tilbyder vi også, at du kan uddelegere jeres mødebooking. Det er Charlotte, der tager sig af den del, og hun har mange års erfaring inden for branchen. Hun skaber møder på vegne af din salgsafdeling, der skaber værdi og vækst på jeres bundlinje – hver gang. Charlotte bliver din salgsafdelings forlængede arm, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er nok møder i din kalender – og ikke mindst: Om møderne er rigtige og rent faktisk har potentiale til at blive til mere. Vi har altid fokus på, at mødet skal skabe værdi for både dig og din potentielle kunde.

Hvis du vil have smarte forhandlingsteknikker, hurtige lukketeknikker og lignende, er du landet det forkerte sted

For det er slet ikke det, der skal til, for at du får kalenderen fyldt med kunder. Vores mål er også at lukke salg. Men vores påstand er, at der skal noget andet til, end du måske tror. 

De fleste har helt sikkert en idé om, hvordan en dygtig mødebooker eller sælger skal være. Men du behøver hverken have spidse albuer, være pushy eller kunne sælge sand i Sahara for at blive en eminent sælger. 

For det er ikke sådan, vi får skabt de gode relationer. De relationer, der danner grobund for lange samarbejder med loyale kunder. Med Charlotte på holdet som jeres mødebooker, sikrer I jer, at I får kalenderen fyldt med de rigtige kunder. Det gør det både lettere og sjovere at sælge.

Vores tilgang til vores felt er, at du ikke behøver ændre på dig selv for at få succes. Vi kan derimod hjælpe dig med at booke de helt rigtige møder ind i din kalender og derefter give dig kompetencerne til at sælge på dem. Du er nødt til at være autentisk – alt andet kan din potentielle kunde mærke. 

For at blive en god sælger skal du ganske enkelt bare blive dygtigere til at være dig selv. Derfor handler det om, at du skal blive klogere på dig selv, samtidig med at du viser en oprigtig interesse i din kunde. For i sidste ende køber vi mennesker på tillid og relationer. Derfor er det altid vores udgangspunkt, når vi hjælper vores kunder med at få den succes, de fortjener. 

Vores mål er, at du skal glæde dig til at afholde de møder, Charlotte hjælper dig med at booke, så du kan sælge på dem med lethed

Når vi møder vores kunder, sidder deres skuldre ofte helt oppe under ørerne. Det er klart. Der er meget på spil. Til gengæld tør vi godt garantere, at dine skuldre – når du har fået hjælp af os – lige så langsomt vil sænke sig igen. Fordi du pludselig glæder dig til at skulle afholde de møder, Charlotte booker ind for dig, og derefter sælge på dem. Måske fordi det pludselig slet ikke føles, som om du skal sælge, og fordi du ved, at der er blevet gjort et grundigt forarbejde for at sikre dig, at det er de rette kunder, du skal holde salgsmøder med.

Vi giver dig desuden viden, værktøjer og erfaring nok til, at du føler dig tryg i, hvordan du kan bygge samtalen med en potentiel kunde op. Du skal have ro i den proces. For den ro smitter af på din potentielle kunde. Og alle dem, der følger. 

Vi giver dig vores skabeloner – men allervigtigst lærer vi dig, hvordan du er dig selv i skabelonen, så det føles naturligt og let for dig. For selvom vi sagtens kunne give dig en masse smarte sætninger og hurtige spørgsmål, gør vi det ikke. For måske virker de gode spørgsmål og bemærkninger, når det er en dygtig sælger eller mødebooker, der stiller dem – men hvad nu, hvis de ikke virker for dig? 

Når du får vores hjælp, er det ikke et quick fix. Det er en proces, hvor du får en masse viden af os, inden du så selv skal hjem og afprøve det (og virkelig mærke på egen krop, hvad der virker, og hvad der ikke virker for dig). Sammen sætter vi retningen for den vej, du nu skal gå. Og så står vi selvfølgelig altid lige ved siden af for at hjælpe dig.  

Har din potentielle kunde ikke fået øje på dig endnu? Eller har du svært ved at få lukket salget på en måde, der føles rigtig for dig?

Så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af, hvad det er du har brug for – og om vi er de rette til at løse opgaven for dig.

Du skal ikke være en robot, der bruger en andens ord for at blive en super sælger

Det er mennesker, du skal snakke med – derfor duer en firkantet skabelon heller ikke. Vi skal hellere være dygtige til at være i nysgerrigheden fremfor at fokusere for meget på lukke- og salgsteknikker. Vi tror på, at det er derfor, salg har fået så dårligt et ry. Og det vil vi gøre vores til at ændre på. For du skal være dig. På en måde, der gavner både dig og din potentielle kunde. Ved at få Charlotte til at stå for jeres mødebooking, kan du koncentrere dig om det, du brænder for og være effektiv.

Du er eksperten inden for dit område - men spænder det nogle gange ben for dig?

Jo mere du ved om dit produkt eller din ydelse, desto større risiko er der for, at du kan have tendens til at tale fagsprog og ”undervise” din kunde. Simpelthen fordi du bliver så begejstret for alle de fordele og egenskaber, dit produkt eller din ydelse har. Kommer du – hånden på hjertet – nogle gange til det? Hvis du gør, er du bestemt ikke alene. Det er en udfordring, rigtig mange af vores kunder har. Derfor er det også noget, vi bruger meget tid på. For selvfølgelig skal din kunde høre om alt det, dit produkt eller din ydelse kan. Men det handler først og fremmest om at skabe en god kundedialog. På kundens præmisser. 

Udfordringen for dig er at være nysgerrig og spille den ind på din kundes banehalvdel. Mange af de mennesker, vi hjælper, føler egentlig, at det har de ret godt styr på. At det, der er svært, er at sælge. Men oftest bør vi vende den rundt og fokusere langt mere på at spørge dybere ind, hjælpe kunden og virkelig se deres behov. 

Vi brød ud af hamsterhjulet i Danmark, og nu driver vi Excito under sydens sol

For nogle år siden rykkede vi teltpælene op og rykkede hele familien med til Sydeuropa. Vi var trætter af hamsterhjulet – og af, at den ene dag bare tog den anden, uden at vi havde tid til alle de ting, vi gerne ville. Tid til hinanden, vores døtre og vores drømme med Excito. Vi elsker den kvalitetstid, vi nu har sammen som familie, og vi elsker at vækste vores virksomhed sammen på vores helt egen måde. 

Nu tilbyder vi vores kunder full-service inden for mødebooking og salgsrådgivning. Vi er blevet en forlænget arm til salgsafdelingerne hos flere af vores kunder, hvor vi både hjælper med mødebooking og salgstræning. Her kan du lære os begge lidt bedre at kende.

Mødebookeren: Charlotte er kvinden, der kan skaffe jer møder i kalenderen

“I over 10 år har jeg arbejdet professionel mødebooking. Og jeg elsker det. Næsten lige så meget, som jeg elsker at tale i telefon med nye, spændende mennesker. Det falder mig så naturligt, og jeg kunne gøre det for evigt (det er vist en “arbejdsskade” fra mit tidligere arbejde som frisør).

Men det handler ikke bare om tom snak, varm luft og ligegyldige møder. Jeg vil kun booke de rigtige møder. For det er dem, der rent faktisk kan gøre en forskel i din forretning. Jeg fylder ikke din kalender med ligegyldige kaffemøder, men derimod gode møder, der har stor sandsynlighed for at blive dine kunder, fordi de rent faktisk mangler det, du kan tilbyde. Jeg får kunden i din kalender, så er det dit job at sælge dit produkt eller din ydelse ind hos kunden (eller få hjælp af for eksempel Henrik til den del). Men dine chancer for at lukke på møderne, vil du også mærke, bliver markant bedre, jo mere relevante møderne er.“ 

Salgstræner: Henrik er manden, der kan lære jer at lukke salgsmøderne

“I mere end 10 år har jeg arbejdet med kommunikationstræning, salgstræning og personlig udvikling. Og gennem de 10 år har jeg lært, at den måde, vi interagerer og kommunikerer med andre mennesker på, betyder noget. Jeg har lært mange dygtige mennesker at skabe den bedst mulige kundeoplevelse, samtidig med at de kan være sig selv i rollen som sælger. Hvis vi fokuserer på udbyttet og værdien, vi kan skabe for din kunde, fremfor dit produkt, din ydelse og det at sælge, bliver slutresultatet langt bedre for alle parter.

Ord som “sælger” og “salg” er med tiden blevet mere og mere fy-ord. Og jeg ka’ da heller ikke lide hardcore salg – hvis salg altså er at overbevise den anden part om at købe noget, som de dybest set ikke har behov for. 

Men. Jeg tror på, der findes gode salg. Salg, hvor det er vores opgaver som sælger at spore os ind på, hvad det er den anden part virkelig har brug for. Sådan at det faktisk er kunden, der be’r om salget – og ikke sælgeren, der pådutter kunden noget.

Den her type salg har jeg hjulpet rigtig mange mennesker med at mestre. For med de rette teknikker og værktøjer kan det godt lade sig gøre. Og det kan måske ligefrem blive sjovt for dig og dine kollegaer at sælge.

Brug for hjælp til at få møder i kalenderen eller til at lukke salget på de kundemøder, du har?

Så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af, hvad det er du har brug for – og om vi er de rette til at løse opgaven for dig. 

Mød vores kunder

En professionel og tæt sparringspartner

Hos Excito har vi en stærk portefølje af virksomheder, som vi har skabt værdi for gennem effektiv mødebooking, indhentning af e-mail permissions, markedsanalyse og salgssupport foruden salgs-, medarbejder- og ledelsescoaching samt workshops i, hvordan du lærer at brænde igennem på skærmen på onlinemøder med kunder og samarbejdspartnere.