Om os

Bliv klogere på Excitos historie og personerne bag

Hvem er vi?

Bag Excito står vi, Charlotte og Henrik, og vi valgte for nogle år siden at rykke teltpælene op og sætte kurs mod Sydeuropa. Vi følte, at vi var fanget i et hamsterhjul i Danmark, hvor den ene dag tog den anden med fuld fart, og hvor weekendkalenderen altid var fyldt med aftaler måneder ud i fremtiden. Tiden fløj afsted, og vi oplevede, at vi ikke havde nok kvalitetstid sammen som familie.

Det fik os en dag til at kigge hinanden i øjnene og tage beslutningen om at sætte en kæp i hamsterhjulet, så vi kunne få mere familietid og flere oplevelser sammen med vores to døtre, før de blev for store.

Da vi tog beslutningen, blev vi enige om at sælge vores hus i Silkeborg og flytte et år til Benalmadena i Spanien. Jeg (Henrik) har tilbragt meget af min barndom i Benalmadena, eftersom både mine bedsteforældre og forældre ejede lejligheder dernede. Derfor faldt tankerne helt naturligt på netop dét område.

Charlotte arbejdede som selvstændig mødebooker i sin egen virksomhed Excito i Danmark, hvilket gjorde det nemt for hende at tage arbejdet med til Spanien, mens jeg (Henrik) sagde mit job derhjemme op for i stedet at slå mine folder som selvstændig konsulent – en rolle, som ikke er fjern fra mit tidligere job.

Vi faldt meget hurtigt for det spanske, og vi elsker den kvalitetstid, vi har sammen som familie. Det gjorde, at vi ret hurtigt fandt ud af, at vi ikke ville lade os begrænse af et år. Benalmadena er vores hjem og base, og vi priser os lykkelige for, at vi tog beslutningen og kan leve af det, vi begge elsker, hernede fra.

Siden vi flyttede til Spanien har Excito udviklet sig fra at være Charlottes lille enkeltmandsvirksomhed i Danmark til at være vores fælles virksomhed i Spanien. Vi agerer full-service inden for mødebooking og er blevet en forlænget arm til salgsafdelingerne hos flere af vores kunder, hvor vi både hjælper med mødebooking, salgssupport, leadgenerering og salgstræning.

I takt med at vi vokser, har vi også fået flere erfarne og kompetente medarbejdere med på holdet, som skal hjælpe jer med at åbne døre til nye kunder.

Hvem er Excito?

Hos Excito kan vi booke jeres møder og hjælpe jer med at blive endnu stærkere sælgere og rådgivere. Gennem effektiv mødebooking og indhentning af e-mail permissions samt værdifulde markedsanalyser og ikke mindst salgssupport og salgstræning kan vi løfte jeres salgsafdeling til nye højder. 

Med Excito på sidelinjen får I en stærk og tæt samarbejdspartner, der på mange måder kan fungere som jeres salgsafdelings forlængede arm på en række opgaver.

Håndgribelige resultater

Hos Excito er I garanteret håndgribelige og synlige resultater, som kan skabe værdi for jer fra dag ét. Det gælder uanset, om det er inden for mødebooking, indhentning af e-mail permissions, markedsanalyser, salgstræning eller salgssupport.

En stærk samarbejdspartner

Lad Excito være en stærk og tæt samarbejdspartner til jeres salgsafdeling, som bl.a. frigiver jeres sælgere mere tid til forretningskritiske opgaver som kundemøder og motiverer sælgerne til at blive endnu bedre.

En enkel proces

Hos Excito tilbyder vi en enkel og overskuelig proces, som jeres salgsafdeling nemt kan skrue op og ned for efter behov. I kan ganske enkelt løbende beslutte, om I ønsker at drage nytte af én eller flere ydelser i vores koncept.

Keep it simple

Hvorfor gøre det sværere, end det er? Hos Excito tilbyder vi en række ydelser, som kan gøre jeres salgsafdeling stærkere. Vi skaber et solidt fundament og udgangspunkt gennem hårdt arbejde og dedikation, som giver jer mulighed for at opnå endnu større succes i salgsafdelingen og virksomheden.

Få et solidt fundament og udgangspunkt

Vi åbner nye døre for jeres virksomhed

Hos Excito tror vi på, at man kommer længst med hårdt arbejde og dedikation. Omvendt ved vi også, at mange salgsafdelinger konstant er i et kapløb mod tiden, da de får flere og flere opgaver på deres bord. Løsningen er Excito.

Mød vores kunder

En professionel og tæt sparringspartner

Hos Excito har vi en stærk portefølje af virksomheder, som vi har skabt værdi for gennem effektiv mødebooking, indhentning af e-mail permissions, markedsanalyse og salgssupport foruden salgs-, medarbejder- og ledelsescoaching samt workshops i, hvordan du lærer at brænde igennem på skærmen på onlinemøder med kunder og samarbejdspartnere.