Forløb med salgsrådgivning

Lær at lukke dine salg på en ordentlig måde

Det her forløb er til dig, der er træt af at sælge på en måde, der føles både unaturlig og uetisk. Dig, der gerne vil få det fulde udbytte af dit hårde arbejde, men som er kørt fast i forhold til, hvordan du tager din virksomhed til næste niveau. Her på siden kan du læse mere om forløbet, om mig, din underviser, Henrik, og selvfølgelig, hvad du kan forvente at få ud af forløbet.

Forløbet kan både være 1:1 eller på hold. Der er fordele ved begge dele, men det vigtigste er, at vi skræddersyer forløbet, så det passer til dig og din økonomiske situation.

Vi finder den vej og de salgsmetoder, der passer til dig og din målgruppe (ingen indstuderede og smarte Sælger Helge-spørgsmål her)

Vi skal ikke svælge i fortiden. Der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over, hvad du måske har gjort forkert over for dine kunder indtil nu. Eller banke dig selv i hovedet, fordi du ikke vidste bedre. Det gør vi noget ved i dette forløb. Og selvom du får en masse viden og værktøjer med hjem, starter det rigtige arbejde med dine salgsevner først for alvor, når du kommer tilbage til hverdagen. Vi afholder naturligvis spørgetimer efterfølgende, så du hele tiden bliver på sporet. 

Det nytter nemlig ikke noget, at jeg bare giver dig en masse smarte kommentarer eller kække Sælger Helge-spørgsmål. De virker måske, hvis en rigtig dygtig sælger bruger dem. Måske gør de ikke. For én person virker specifikke formuleringer og fremgangsmåder rigtig godt, mens de måske ikke virker for en anden. Det afgørende er, at du er autentisk, oprigtig, nærværende og dig selv over for din kunde.

Vil du høre mere om forløbet? Så kontakt mig på henrik@excito.dk eller på 26 27 11 40. Det er en 100 % uforpligtende snak, hvor vi finder ud af, om forløbet er det rette for dig. Jeg lover, at jeg vil være helt ærlig over for dig.

Salgstræning er til dig, der er afhængig af at sælge dine ydelser eller produkter (men som er bange for at lyde desperat)

Alt for mange selvstændige får ikke lukket deres salg på salgsmøderne (måske du kender dem som afklaringssamtaler, kundemøder, afdækningssamtaler, afklarende samtaler eller dialogmøder – kært barn har mange navne). Derfor er det min mission at hjælpe andre virksomhedsejere med at sælge på en ordentlig måde, for at de opnår de resultater, de fortjener.

Måske du kan genkende følgende … 

Det kan du med det her forløb. Jeg har endnu ikke oplevet at møde en person, som mine værktøjer og metoder ikke kunne hjælpe. Og det på trods af, at det primære succeskriterie er, at du skal være dig selv.

Dine kundemøder er fundamentet for din forretning. Bliv godt klædt på til dem

For det er dem, der skal sikre din virksomhed. Dens vækst. Og din følelse af at være en succesfuld virksomhedsejer. 

Men det er også en disciplin at afholde et succesfuldt og professionelt salgsmøde. En disciplin, du er nødt til at mestre, hvis du vil sikre dig, at din virksomhed også er her mange år fremover. 

Det er ikke noget, du lærer i skolen, eller viden, du får med den dag, du opretter dit CVR-nummer. For nogen falder det dem naturligt, men for langt de fleste er det svært. Det er derfor, jeg har sammensat det her forløb til dig. Med oplæring, sparring, værktøjer og inspiration, så du kan mestre kunsten at lukke dine salg. På en ordentlig måde og uden, at du skal ændre på dig selv. Det kan lade sig gøre. Jeg har endnu ikke mødt nogen, som ikke har lært det og fået succes. Men det kræver, at du giver dig 100%.

Du kan booke en afklarende samtale med mig på henrik@excito.dk eller på 26 27 11 40. Det er en 100 % uforpligtende snak, hvor vi finder ud af, om forløbet er det rette for dig. Jeg lover, at jeg vil være helt ærlig over for dig.

Salgstræning handler om meget mere end blot den samtale, du har med dine kunder

Forløbet er inddelt i tre moduler samt en individuel samtale, hvor vi udarbejder din personlige salgsprofil. Herunder kan du se en oversigt over forløbet. Vi skal blandt andet arbejde med kundetyper, kunderejsen, dine unikke sellingpoints, samt hvordan du opbygger et succesfuldt salgsmøde med dine kunder. Før hvert modul får du tilsendt nogle forberedelsesopgaver, så vi sikrer os, at du får mest muligt ud af modulerne.

Størstedelen af din læring kommer til at ske inden og efter modulerne. Rent faktisk er det kun cirka 20 % af læringen, der sker på selve undervisningsdagen. Derfor afholder vi spørgetimer online, hvor du får sparring eller input til de udfordringer, der fylder hos dig den pågældende uge. Du får derudover adgang til min lukkede Facebookgruppe, hvor I deltagere kan sparre med hinanden og mig. Vi deler både succeshistorier, stiller komplekse spørgsmål og hjælper hinanden så meget, vi kan.

Jeg er salgstræner, fordi jeg har et ønske om at se flere selvstændige få succes med deres kundemøder

Jeg har mere end 10 års erfaring med træning og undervisning i afholdelse af succesfulde kundemøder. Jeg undervist, trænet og coachet mere end 1.000 rådgivere, eksperter og sælgere i afholdelse af succesfulde kundemøder, så de kan sælge mere. Og jeg er ganske enkelt vild med det. 

Fordi jeg gang på gang har set, hvordan skuldrene sænker sig, og smilet vokser, når det går op for de mennesker, jeg hjælper, at de ikke behøver være én, de ikke er, for at få succes med at sælge. At de faktisk kan være sig selv. 

For salg handler for mig ikke om, at vi skal overbevise nogen om noget, som de dybest set ikke har lyst til. Det handler om at lytte nysgerrigt til din kunde og virkelig spore dig ind på, hvad det er din kunde har brug for. Sådan at de selv be’r om salget, fremfor at du skal sælge på en måde, der føles forkert.

Du kan læse mere om Excito generelt, Charlotte og jeg her og lære os meget bedre at kende. Du er også meget velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Vil du høre mere om muligheden for et forløb? Så kan du booke en afklaringssamtale med mig på henrik@excito.dk eller på 26 27 11 40. Det er en 100 % uforpligtende snak, hvor vi finder ud af, hvilken type hjælp du har brug for.

Forløbet handler ikke primært om, at du skal lære at sælge - det handler om dig og din forretning

Måske du lige nu tænker: “ Henrik, jeg kommer ALDRIG til at kunne sælge på den der måde, du beskriver. Og jeg kan da slet ikke forestille mig at komme til at synes, det er sjovt at sælge.” Jeg ved, jeg kan lære dig det. Og jeg ved, at det kan komme til at føles meget mere rigtigt for dig at sælge, fordi jeg lærer dig at gøre det på en ordentlig og professionel måde. Uden smarte buzzwords og catchy spørgsmål. 

Vi arbejder ikke kun med at afholde succesfulde salgsmøder og lukke salget. Vi udvikler din forretning og styrker dine personlige kompetencer med udgangspunkt i, at du skal få succes med dine kundemøder og lukke dine salg.

Når du står på den anden side af forløbet, vil du opleve … 

  • Øget indtjening 
  • Højere hitrate 
  • Bedre prissætning (så du kan hvile i dine priser og ikke forfalder til aaaltid at give rabat for at lukke et salg, selvom det ikke føles rigtigt)
  • Bedre kommunikation med dine kunder før, under og efter salgsmøderne

Vi får bugt med de vaner, der spænder ben for dig, og du får måske øjnene op for, hvad det er der hidtil har gjort, at du ikke får lukket salgene på dine kundemøder. Det er dét, sparring og træning kan give dig. Og det er en investering, der med garanti vil være det hele værd. 

Tænk, hvis du faktisk kunne komme til at glæde dig til dine kundemøder. Hvis du ikke skulle sidde tilbage med en følelse af at skulle sælge, med derimod kunne vende perspektivet om. At du ikke sælger, men derimod glæder dine kunder med din ekspertise og hjælp. For det er i virkeligheden dét, det gode salg handler om. Og når vi først derhen, er jeg sikker på, at du også får fornyet energi og lyst til at skabe endnu mere vækst i din forretning. Fordi du tror på dig selv, står fast på din værdi og har fundet ro i dig selv som sælger. Du behøver nemlig ikke være “sælger-typen” for at få succes med dit salg.

Book din afklaringssamtale med mig på henrik@excito.dk eller på 26 27 11 40. Det er 100 % for dig, men en mulighed for, at vi kan finde ud af, om forløbet er det rette for dig. Jeg lover, at jeg vil være helt ærlig.