Salgsrådgivning

Lær at lukke dine salg (på en ordentlig måde)

Når først møderne er booket, og næste step er mødet med kunden- ved du så præcis hvad du skal sige, og hvordan du skal agere for at få opnå udbytte og komme i mål? Hvis ikke, så er det heldigvis aldrig for sent at lære det. 

Måske du ikke ser dig selv som sælger og ikke føler dig komfortabel i rollen som den sælgende part?
Mange har en følelse af, at de skal ændre deres personlighed for at lykkes med salg. Kender du det?
Heldigvis behøver du hverken føle dig som sælger eller ændre din personlighed. Du kan ret nemt blive dygtig til at sælge uden at føle, at du går på kompromis med dig selv. 

Det kan være du er træt af at sælge på en måde, der føles både unaturlig og uetisk. Lad være med at svælge i fortiden, og lad i stedet os hjælpe dig videre. Der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over, hvad du måske har gjort forkert over for dine kunder indtil nu. Eller banke dig selv i hovedet, fordi du ikke vidste bedre. Det kan vi gøre noget ved!

Hos Excito har vi mange års erfaring inden for salgsrådgivning, og kan forsyne dig med både en masse viden, samt værktøjer og redskaber at arbejde med.

Der findes (desværre) ikke en specifik formel eller noget facit på hvordan man bliver verdens bedste sælger. Hvordan man skal kommunikere, kan variere meget i forhold til både sælger, produkt og kunde. Noget er dog sikkert; Det afgørende er, at du er autentisk, oprigtig, nærværende og dig selv over for din kunde.

Tænk, hvis du faktisk kunne komme til at glæde dig til dine kundemøder. Hvis du ikke skulle sidde tilbage med en følelse af at skulle sælge, med derimod kunne vende perspektivet om. At du ikke sælger, men derimod glæder dine kunder med din ekspertise og hjælp. For det er i virkeligheden dét, det gode salg handler om. Og det er dér vi kan hjælpe dig med at nå hen.

Salgstræning er til dig, der er afhængig af at sælge dine ydelser eller produkter

Hvis du er afhængig af at sælge dine ydelser eller produkter, kan du hurtigt komme til at lyde desperat i samtale med en potentiel kunde. Alt for mange selvstændige og sælgere taber, af den grund, deres chance for at lukke deres salg på salgsmøderne. 

Kan du genkende dig selv i det scenarie? Eller måske sætte dig ind i følgende…

Hvis du kan sætte flueben ved bare et par stykker af disse udsagn, så er salgsrådgivning klart en god investering for dig, i dig selv og det du laver. Hos Excito har vi en klar mission med salgsrådgivning, og det er at hjælpe virksomhedsejere eller sælgere, med at sælge på en ordentlig måde, for at du opnår de resultater du fortjener. 

Bliv godt klædt på til dem

Dine kundemøder er fundamentet for din forretning

For det er dem, der skal sikre din virksomhed, dens vækst og din følelse af, at være en succesfuld virksomhedsejer. 

Men det er også en disciplin at afholde et succesfuldt og professionelt salgsmøde. En disciplin, du er nødt til at mestre, hvis du vil sikre dig, at din virksomhed også er her mange år fremover. 

Det er ikke noget, du lærer i skolen, eller viden, du får med den dag, du opretter dit CVR-nummer. For nogen falder det dem naturligt, men for langt de fleste er det svært. Men lad os gøre det nemmere for jer med professionel salgstræning.

Med oplæring, sparring, værktøjer og inspiration, lærer du at mestre kunsten at lukke dine salg. På en ordentlig måde og uden, at du skal ændre på dig selv. Det kan lade sig gøre. Vi har endnu ikke mødt nogen, som ikke har lært det og fået succes. Men det kræver, at du giver dig 100%.

Vi får bugt med de vaner, der spænder ben for dig, og du får måske øjnene op for, hvad det er der hidtil har gjort, at du ikke får lukket salgene på dine kundemøder. Det er dét, sparring og træning kan give dig. Og det er en investering, der med garanti vil være det hele værd. 

Jeg er salgstræner, fordi...

Jeg har et ønske om at se flere selvstændige få succes med deres kundemøder

Jeg har mere end 10 års erfaring med træning og undervisning i afholdelse af succesfulde kundemøder. Jeg undervist, trænet og coachet mere end 1.000 rådgivere, eksperter og sælgere i afholdelse af succesfulde kundemøder, så de kan sælge mere. Og jeg er ganske enkelt vild med det. 

Fordi jeg gang på gang har set, hvordan skuldrene sænker sig, og smilet vokser, når det går op for de mennesker, jeg hjælper, at de ikke behøver være én, de ikke er, for at få succes med at sælge. At de faktisk kan være sig selv. 

For salg handler for mig ikke om, at vi skal overbevise nogen om noget, som de dybest set ikke har lyst til. Det handler om at lytte nysgerrigt til din kunde og virkelig spore dig ind på, hvad det er din kunde har brug for. Sådan at de selv be’r om salget, frem for at du skal sælge på en måde, der føles forkert.

Du kan læse mere om Excito generelt, Charlotte og jeg her og lære os meget bedre at kende. Du er også meget velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Salgsrådgivning tilpasset jeres behov og ønsker

Derfor hjælper vi dig også med at fylde din kalender med kvalitetsmøder

salgssupport ikon

Mødebooking

Ønsker du målrettet markedsføring? Og vil du gerne nå ud til beslutningstageren? Med Excito mødebooking hjælper vi jer med at målrette jeres markedsføring mod beslutningstagerne i netop de virksomheder, som I finder interessante.