Mødebooking

Professionel mødebooking, som skaber værdi

Oplever du, at ressourcerne og tiden forsvinder som sand mellem fingrene i din salgsafdeling? Og ville du indimellem ønske, du kunne hive en, to, tre eller fire ekstra medarbejdere frem i afdelingen? Så er Excito måske den helt rette samarbejdspartner for dig. Hos Excito har vi mange års erfaring med mødebooking for både store og mellemstore virksomheder, og vi skaber møder på vegne af din salgsafdeling, der skaber værdi og vækst på bundlinjen – hver gang.

Mødebooking er ikke raketvidenskab, men alligevel oplever vi, at mange virksomheder nedprioriterer det, erstatter det med leads gennem betalt annoncering eller nøjes med at gribe knoglen, når der er lidt luft i kalenderen. Med Excito på sidelinjen som salgsafdelingens forlængede arm, kan du få møder i kalenderen, en pipeline med varme leads og en fleksibilitet, der gør dig i stand til at skrue op og ned efter behov.

Skab værdi og vækst på bundlinjen

Mødebooking skal have fokus på værdiskabelse

Dét, vi typisk oplever, når vi taler med salgsafdelinger og sælgere, er, at deres fokus ligger på salg. Det handler dog ikke om at sælge, når man arbejder med kold kanvas og mødebooking, men derimod om at skabe værdi for kunden, og det er netop, hvad Excito gør. Vores drivkraft og motivation bag mødebooking er at vække nysgerrigheden hos dine potentielle kunder og dermed gøre dem motiverede for et møde.

Hos Excito møder vi mange sælgere og Account Managers, som ikke bryder sig om disciplinen kold kanvas, også kaldt opsøgende salg. Det gør det omvendt også sværere at nå ud til lige netop de virksomheder, hvor man gerne vil have en fod indenfor med henblik på at få et møde i kalenderen.

Kold kanvas er ofte forbundet med lige dele frustration og afmagt blandt sælgere, og det kan vi egentligt godt forstå, når det ofte ender ud i afvisninger og kolde leads. Det betyder desværre bare også, at flere vælger at nedprioritere disciplinen og først går i krig med det, når det er højst nødvendigt. Vi modtager indimellem følgende reaktioner på kold kanvas og telemarketing fra sælgere:

Få en fod indenfor

Få en brandvarm kundeportefølje med relevante leads hos Excito

I en travl hverdag er det sjældent mødebooking, som bliver prioriteret i en salgsafdeling. Ressourcerne og tiden bliver derimod brugt på at tage kontakt til leads, som allerede har vist interesse, deltage i netværksmøder, tage ud til kundemøder, udarbejde oplæg og lukke aftaler.

Derudover er der mindst lige så mange sælgere og afdelinger, som bruger den resterende tid på opsalg og kundepleje.

Det efterlader kun en smule, hvis endda ikke ingen tid til at arbejde aktivt med mødebooking. Dét vil vi gerne ændre på hos Excito. Med os på sidelinjen får I ikke blot en forlænget arm i salgsafdelingen. I får også en pipeline af brandvarme leads, der løbende kan bookes møder med, da vi afsætter flere timer om dagen til at kontakte de potentielle kunder, I finder interessante.

Det tager ikke blot tid at bygge en solid pipeline op med brandvarme leads, det tager mindst lige så meget tid at holde den varm, men det kan vi hjælpe jer med. Indimellem skal der f.eks. flere opkald til, før man kan få et møde i kalenderen med den rette beslutningstager hos en given virksomhed. Hvorfor blive ved med at starte forfra eller bruge tid på irrelevante leads, når Excito kan hjælpe din salgsafdeling med at have en kontinuerlig, varm og relevant kundeportefølje, der giver dine konkurrenter baghjul?

En stærk samarbejdspartner

Excito tilbyder fleksibel og professionel mødebooking

Hos Excito beskæftiger vi os med professionel mødebooking, og vores lille team har flere års erfaring inden for området. Vi er specialiseret i mødebooking for store og mellemstore virksomheder, og du er sikret en samarbejdspartner, som er:

Med Excito får du en samarbejdspartner, som udelukkende beskæftiger sig med mødebooking og salgsrådgivning. I vores optik går professionel mødebooking nemlig hånd i hånd med at du har stærke evner i at afholde succesfulde kundemøder og lukke salget, som vi nemt og enkelt kan bygge oven på mødebooking for din salgsafdeling, hvis du ønsker det.

Vi ser os selv som salgsafdelingens forlængede arm, men samtidig også som en fleksibel, alsidig og skalerbar partner, som du kan skrue op og ned for alt efter behov. Skal du f.eks. ind på et nyt geografisk markedsområde? Eller har du ansat en ny sælger? Uanset hvilken af de to situationer du står i, så har du behov for nye kundemøder i kalenderen.

Og det er netop hér, vores fleksibilitet, alsidighed og skalerbarhed kommer ind i billedet. Vi kan nemlig sikre dig, at din nye sælger og dine nuværende sælger får kalenderen fyldt op med relevante møder – allerede fra dag et. Og vi kan lære dem at blive endnu dygtigere til at lukke flere salg.

Virksomheder har forskellige behov

Hvad koster mødebooking hos Excito?

Har du listepriser til alle dine kunder? Eller afhænger hvert tilbud af dine potentielle kundes behov, omfang, målgruppe eller andet som gør, at du efter jeres dialog må lave er seriøst og relevant tilbud?

Vi arbejder ikke med listepriser, vi arbejder med tilbud, som at lavet ud fra vores potentielle kunders behov. Derudover spiller andre parametre også ind – såsom din markedsposition, kompleksiteten i dit produkt eller din ydelse og hvilke kriterier, du har for de møder, du ønsker vi skal booke.

For os er det ikke vigtigt, hvorvidt du ønsker en aftale med en fast timepris, eller om du er tilhænger af ”no cure, no pay”-princippet. Vores mål med Excito mødebooking er at understøtte din salgsafdeling på mødebooking-fronten, så dine sælgere får mere tid til dét, der virkelig kan give vækst på bundlinjen, nemlig at afholde kundemøder og lukke aftaler.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig og din salgsafdeling? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende møde.

Telemarketing tilpasset jeres behov og ønsker

Derfor træner vi dig også i at sælge på en ordentlig måde

salgssupport ikon

Salgsrådgivning

Er I på udkig efter en stærk og tæt samarbejdspartner til jeres salgsafdeling? Excito tilbyder professionel salgsrådgivning og salgstræning, hvor vi hjælper både salgslederen og sælgerne med at få succes med salget.