Telemarketing

Specialister i telemarketing

Se vores ydelser

Professionel telemarketing, der skaber resultater

Excito er specialister i professionel mødebooking og andre relevante telemarketing-opgaver, der kan styrke din virksomhed og åbne nye døre. Vi er din strategiske samarbejdspartner, som besidder de nødvendige kompetencer og erfaringer, der kan skabe værdi for netop din virksomhed.

Mødebooking ikon

Mødebooking

Jeres direkte vej ind til beslutningstagerne i virksomhederne, som I finder interessante for jeres forretning.

E-mail permission ikon

E-mail Permissions

Få værdifulde leads på jeres nyhedsbreve og bliv klogere på potentielle kunder, markedet og branchen generelt.

Markedsanalyse ikon

Markedsanalyse

Bliv klogere på markedet, konkurrencen, og hvordan virksomheder tager imod jeres produkt eller ydelse.

salgssupport ikon

Salgssupport

Frigiv mere tid til forretningskritiske opgaver i salgsafdelingen og lad os overtage de administrative opgaver i forbindelse med mødebooking.

Specialister i telemarketing.
Vi bryder med den gængse opfattelse

Excito beskæftiger sig med meget mere end mødebooking, og med os på sidelinjen får jeres salgsafdeling en stærk samarbejdspartner. Vi ønsker at fungere som en forlænget arm og et fleksibelt setup, I nemt og enkelt kan inkorporere i jeres nuværende salgsprocesser. Hos Excito gør vi en dyd ud af at spare og rådgive omkring, hvordan jeres salgsafdeling når i mål bedst muligt.

Der findes et væld af telemarketingbureauer, som kan hjælpe med at booke kundemøder for jer, men hvis ikke det er med relevante virksomheder, som har oprigtig interesse i jeres produkt eller ydelse, er det blot spildt arbejde. Hos Excito opbygger vi en relevant kundeportefølje med varme leads, der oser af kvalitet frem for kvantitet.

Ét relevant kundemøde med den rette virksomhed og kontaktperson er bedre end 10 møder med kunder, som ikke er oprigtigt interesseret.

Nå nye højder med Excito

Få øget salg

Øget salg er ikke ensbetydende med store, forkromede planer. Ved at tænke strategisk og udnytte kompetencerne i og uden for virksomheden korrekt, kan I sagtens øge tallene på bundlinjen. 

Skab overblik i forretningen

Specialister i ROI

Vi ved, hvor meget I kan få ud af en given investering og indsats hos os, og vi har ROI for øje i alt, hvad vi gør.

Vink farvel til kaffemøder

God forretning

Få mere kvalitet ind i jeres portefølje af potentielle kunder, og spar penge og ressourcer på kaffemøder, der ikke skaber værdi.

Vores tilgang til professionel
og moderne telemarketing

Men hvordan ved man, om en potentiel kunde er et match? Hvordan får man overhovedet en fod indenfor? Og hvordan får man et møde i kalenderen med den rette kontaktperson? Alt det, og mere til, kan vi hjælpe jer med gennem professionel mødebooking, markedsanalyser og indhentning af e-mail permissions. I vores optik går alle disse ydelser hånd i hånd, da de hver især besidder egenskaber og informationer, som de andre kan drage nytte af.

Ved at lade os være ansvarlige for mødebooking, markedsanalyser og indhentning af e-mail permissions får I værdifulde indsigter i markedet og konkurrencen samt møder med relevante virksomheder i kalenderen.

Når de nødvendige møder er i kalenderen, antager mange, at vores job er færdigt. Det omvendte gør sig dog ofte gældende. Hos Excito oplever vi nemlig i højere grad, at kunderne efterspørger yderligere rådgivning og hjælp fra vores side. De giver udtryk for, at de har brug for en stabil og professionel sparringspartner, som kan supportere salgsafdelingen med opgaver inden for salgssupport og salgstræning.

Hos Excito kan vi rådgive og guide jer på et mere strategisk niveau omkring, hvordan vi bedst muligt understøtter og optimerer jeres salgsafdeling. Vi evner både at male med store penselstrøg, men vi har også et skarpt øje for detaljerne og de små facetter, der er med til at forbinde og skabe værdi på tværs af alle vores ydelser.

Ét relevant kundemøde med den rette virksomhed og kontaktperson er bedre end 10 møder med kunder, som ikke er oprigtigt interesseret.

Vi har svarene

Har du spørgsmålene?

Med effektiv mødebooking hos Excito kan I få relevante møder i kalenderen, en pipeline med varme leads og en fleksibilitet i jeres salgsafdeling, der frigiver mere tid til forretningskritiske aktiviteter som f.eks. oplæg og kundemøder.

Hos Excito er vores professionelle mødebooking typisk det første, som vi hjælper virksomhederne med. I takt med at samarbejdet udvikler sig, oplever vi dog ofte, at virksomhederne efterspørger rådgivning og hjælp til andre salgsrelaterede aktiviteter.

Derfor bidrager vi også med indhentning af e-mail permissions, markedsanalyser, og vi understøtter salgsafdelingen med salgssupport og salgstræning, som I løbende kan skrue op og ned for, alt efter behov.

Vi arbejder som udgangspunkt altid med fast mødepris. Prisen afhænger af forskellige parametre som f.eks. projektets omfang og form.

I helt særlige tilfælde kan vi tilbyde opgaveløsning på timebasis. Vi indleder ethvert samarbejde med en prøveperiode samt et opstartsmøde, hvor vilkårene for vores samarbejde afstemmes.

Denne prøveperiode har til formål at give jer et indblik i, hvad I får for det specifikke budget, og hvilken værdi det skaber for jer. Efterfølgende kan vi justere og tilpasse budgettet, alt efter hvordan jeres ønsker og behov for det fremadrettede samarbejde udvikler sig.